Sådan udtrækkes Google Maps-koordinater nemt?

Sådan udtrækkes Google Maps-koordinater nemt

Udtræk koordinater fra Google Maps

Introduktion til udtrækning af Google Maps-koordinater

Google Maps er blevet et uundværligt værktøj til at navigere og udforske verden omkring os. Uanset om du leder efter en nærliggende restaurant, planlægger en roadtrip eller blot forsøger at finde vej i en ukendt by, giver Google Maps præcis og detaljeret information. En af de mest værdifulde funktioner ved Google Maps er dens evne til at give præcise koordinater for enhver placering på kortet.

Hvorfor udtrækning af Google Maps-koordinater er nyttig

At udtrække og gemme GPS-koordinater (opens in a new tab) ved hjælp af Google Maps kan være utroligt nyttigt i forskellige scenarier. Her er nogle grunde til, at udtrækning af Google Maps-koordinater er gavnligt:

1. Gemme restaurant-GPS-koordinater

Hvis du er en madentusiast eller en person, der elsker at udforske nye kulinariske oplevelser, kan det være nyttigt at udtrække og gemme restaurant-GPS-koordinater. Ved at få bredde- og længdegrad (opens in a new tab) af dine yndlingsrestauranter kan du nemt oprette personlige kort eller dele specifikke placeringer med venner.

2. Del præcise placeringer

At finde bredde- og længdegrad på Google Maps er en pålidelig måde at dele præcise placeringer med andre. I modsætning til traditionelle adresser, der kan have flere fortolkninger eller variationer, giver koordinater et præcist punkt på kortet. Dette sikrer, at dine venner eller kolleger kan navigere direkte til den tilsigtede placering uden nogen forvirring.

3. Enkle trin til udtrækning

At få koordinater fra Google Maps er en enkel proces, uanset om du bruger Android, iPhone/iPad eller en computer. Lad os udforske, hvordan du kan udtrække koordinater ved hjælp af forskellige enheder:

 • På en computer: Højreklik simpelthen på en placering på Google Maps og vælg "Hvad er her?" Bredde- og længdegrad vises i søgefeltet øverst.

 • På Android eller iPhone: Sæt en rød nål på den ønskede placering ved at trykke og holde på skærmen. Koordinaterne vises nederst på skærmen enten i søgefeltet eller under "Nålen er sat".

 • Indlejret i URL'er: Interessant nok er koordinaterne indlejret i URL'er på Google Maps. Ved at undersøge URL'en kan du nemt identificere bredde- og længdegradsværdierne.

Disse enkle trin gør det bekvemt for alle at udtrække koordinater fra Google Maps, uanset deres tekniske ekspertise.

Udover disse manuelle metoder er der også værktøjer og tjenester tilgængelige, der kan automatisere processen med at udtrække Google Maps-koordinater. Lad os udforske nogle populære muligheder, der kan forenkle denne opgave endnu mere.

Brug af Octoparse Google Maps Scraper

Oversigt over Octoparse Google Maps Scraper

Octoparse er et kraftfuldt web scraping (opens in a new tab) værktøj, der giver brugerne mulighed for at udtrække data fra forskellige hjemmesider, herunder Google Maps, uden behov for kodningsfærdigheder. Med Octoparses Google Maps Scraper kan du nemt udtrække URL'er og finde specifikke tekststrenge, såsom koordinater. Octoparse giver en brugervenlig grænseflade og tilbyder både gratis og betalte planer, hvilket gør det tilgængeligt for brugere med forskellige behov og budgetter.

Konfigurering af opgaven i Octoparse

For at begynde at skrabe Google Maps-koordinater ved hjælp af Octoparse, skal du konfigurere opgaven ved at følge disse trin:

 1. Indtastning af URL'en: Begynd med at indtaste URL'en på Google Maps-siden, du vil skrabe, i Octoparse. Sørg for at vælge "Avanceret tilstand" for mere præcis ekstraktion.

 2. Skift Brugeragent (opens in a new tab): For at sikre korrekt indlæsning af websiden skal du skifte brugeragenten i Octoparse til Firefox 45.0, når du arbejder med Google Maps.

 3. Start ekstraktion: Når websiden er færdig med at indlæse, kan du starte ekstraktionsprocessen. Klik på navnet eller elementet, der indeholder koordinaterne, og vælg "Udtræk tekst fra valgt element." Dette vil fange de nødvendige data til yderligere behandling.

 4. Redigering af feltnavn og beskæring af data: Efter at have ekstraheret teksten med koordinater kan du redigere feltnavnet for at gøre det mere beskrivende. Derudover kan du ønske at beskære eventuelle overskydende oplysninger fra det ekstraherede datafelt for kun at få de præcise koordinater.

 5. Brug af regulære udtryk: Hvis nødvendigt kan du bruge regulære udtryk (opens in a new tab) (RegEx) til at definere et søgemønster, der matcher og udtrækker specifikke dele af en URL, der indeholder koordinater. Dette tillader mere præcis ekstraktion, når du arbejder med komplekse URL'er.

Kørsel af Google Maps-skraber i Octoparse

Når du har konfigureret alle nødvendige indstillinger for din opgave i Octoparse, kan du køre Google Maps-skraberen for at starte ekstraktionsprocessen. Octoparse giver dig mulighed for at indtaste over 10.000 URL'er, når du opsætter en opgave, hvilket gør det egnet til at skrabe flere adresser eller steder på én gang.

Ved at automatisere ekstraktionsprocessen med Octoparse kan du spare betydelig tid og indsats i forhold til manuelt at kopiere og indsætte koordinater fra Google Maps. Uanset om du har brug for at udtrække koordinater til få steder eller en stor datasæt, giver Octoparse en pålidelig og effektiv løsning.

Det er vigtigt at bemærke, at selvom Octoparse tilbyder kraftfulde skrabningsfunktioner, er det vigtigt at respektere websteder som Google Maps' servicevilkår og brugspolitikker. Sørg for at bruge Octoparse ansvarligt og undgå handlinger, der kan overtræde webstedets vilkår eller forstyrre dets tjenester.

I næste afsnit vil vi udforske et andet værktøj kaldet Outscraper's Google Maps Data Scraper, som tilbyder yderligere funktioner til at udtrække koordinater og andre datapunkter fra Google Maps.

Brug af Outscraper's Google Maps Data Scraper

Oversigt over Outscraper's Google Maps Data Scraper

Outscraper's Google Maps Data Scraper er et kraftfuldt værktøj, der giver brugerne mulighed for at udtrække mere end 45 datapunkter fra steder på Google Maps. Dette inkluderer ikke kun koordinater, men også oplysninger såsom virksomhedsnavne, adresser, telefonnumre, vurderinger, anmeldelser og mere. Ved at bruge Outscraper til dataudtrækning (opens in a new tab) kan du spare tid og indsats i forhold til manuelle indsamlingsmetoder.

Udtrækning af koordinater med Outscraper

Outscraper's Google Maps Data Scraper service tilbyder to hovedmåder at udtrække længde- og breddegrader på:

 1. Oprettelse af et skrabeopgave: Med denne metode specificerer du en placering og kategori for at skrabe data fra. For eksempel kan du oprette en opgave for at finde alle museer i New York City og udtrække deres koordinater sammen med andre relevante oplysninger. Denne tilgang giver dig mulighed for at målrette mod specifikke typer virksomheder eller steder.

 2. Brug af placering-URL'er: Alternativt kan du direkte indtaste placering-URL'er i Outscraper's service for at udtrække de ønskede data. Dette er nyttigt, når du allerede har en liste over URL'er eller ønsker at udtrække koordinater til specifikke steder uden at vælge en kategori.

For at udtrække koordinater ved hjælp af placering-URL'er uden at specificere en kategori eller placering, skal du sørge for at aktivere "Almindelige forespørgsler" -tilstanden i Outscraper. Dette sikrer, at tjenesten fokuserer udelukkende på at udtrække koordinater fra de angivne URL'er.

Outscraper's Google Maps Data Scraper tilbyder en gratis tier til testformål, hvilket giver brugerne mulighed for at udforske dens muligheder, før de forpligter sig til en betalt plan. Tjenesten fungerer på en betal-efter-behov-model uden faste månedlige gebyrer, hvilket gør den fleksibel og omkostningseffektiv.

Når du udtrækker data såsom restauranter fra Google Maps ved hjælp af Outscraper's service, er det vigtigt at bemærke, at nogle steder kan kræve postnumre for nøjagtige resultater. Ved at inkludere postnumre i dine skrabeopgaver kan du sikre, at alle relevante restauranter udtrækkes uden nogen udeladelser.

Faktisk praler Outscraper's Google Maps Data Scraper service med et stort datasæt på over 650.000 restauranter alene i USA. Denne omfattende samling kan være uvurderlig til forskellige formål, såsom markedsundersøgelser, analyse eller opbygning af omfattende registre.

Fordele ved at bruge Outscraper's Google Maps Data Scraper

Mens Google Maps giver en masse information om virksomheder og steder, viser det ikke direkte længde- og breddegradsinformation på startskærmen. Dog kan disse afgørende data findes i højreklikmenuen, når du bruger Google Maps på en computer. At udtrække koordinater manuelt for hvert sted kan være tidskrævende og kedeligt.

Outscraper's Google Maps skrabningstjeneste tilbyder en løsning for at spare tid ved at automatisere udvindingsprocessen. Ved at bruge deres kraftfulde data skraber kan du undgå den manuelle indsats med at kopiere og indsætte koordinater for hvert sted individuelt. Dette giver dig mulighed for at fokusere på at analysere og bruge de udvundne data i stedet for at bruge timer på repetitive opgaver.

Desuden tilbyder Outscraper's Google Maps Data Scraper-tjeneste fantastiske funktioner til overkommelige priser. Pay-as-you-go-modellen sikrer, at du kun betaler for det, du har brug for, uden at være bundet af faste månedlige gebyrer. Uanset om du er en individuel bruger eller en virksomhed med specifikke datakrav, tilbyder Outscraper en omkostningseffektiv løsning, der er værd at overveje.

I næste afsnit vil vi udforske et andet værktøj kaldet Google Maps Extractor Chrome Extension, som tilbyder ekstra bekvemmelighed for at udtrække præcis længde- og breddegradsinformation direkte fra din browser.

Brug af Google Maps Extractor Chrome Extension

Overblik over Google Maps Extractor

Google Maps Extractor er et værdifuldt værktøj, der giver brugerne mulighed for at få præcis længde- og breddegradsinformation fra Google Maps. Længde- og breddegradslinjer hjælper med at beskrive hvert punkt på jordens kort, og avancerede GPS-systemer kan pege på steder inden for en meter ved hjælp af disse koordinater. Med Google Maps Extractor Chrome Extension kan du nemt udtrække denne vitale information for enhver placering på kortet.

Installation og brug af Google Maps Extractor

Installation af Google Maps Extractor Chrome Extension er en enkel proces, der kan gøres på to måder:

 1. Fra Microsoft Edge Addons Store (opens in a new tab): Hvis du bruger Microsoft Edge som din browser, kan du finde og installere Google Maps Extractor-udvidelsen direkte fra Microsoft Edge Addons Store.

 2. Manuelt til Chrome: For brugere af andre browsere som Chrome kan du manuelt installere udvidelsen ved at følge disse trin:

 • Besøg den officielle hjemmeside for Google Maps Extractor
 • På hjemmesiden, naviger til "Download" sektionen.
 • Klik på download linket for at downloade udvidelsesfilen (.crx).
 • Åbn din Chrome browser og gå til chrome://extensions.
 • Aktivér udviklertilstand ved at skifte det til i øverste højre hjørne.
 • Træk og slip eller klik på "Indlæs upakket" for at vælge og installere den downloadede udvidelsesfil.

Når den er installeret, er det enkelt at bruge Google Maps Extractor-værktøjet:

 1. Gå til Google Maps i din browser.
 2. Søg efter en specifik placering eller zoom ind på et interessant område.
 3. Klik på Google Maps Extractor-ikonet i din browsers værktøjslinje.
 4. Et popup-vindue vises med forskellige muligheder for at udtrække data.
 5. Vælg "Koordinater" fra de tilgængelige muligheder.
 6. Breddegrads- og længdegradsværdierne vises øjeblikkeligt.

Udtrækningen leveret af Google Maps Extractor er præcis og omfattende, hvilket eliminerer behovet for eksterne kilder eller manuelle beregninger. Dette gør det til en effektiv løsning til at opnå præcise koordinater uden besvær.

Derudover tilbyder Google Maps Extractor brugervenlige funktioner, der henvender sig til begyndere, der måske ikke er fortrolige med at arbejde med længde- og breddegradsdata. Værktøjet giver en omfattende rapport om søgningsdata, der inkluderer ikke kun koordinater, men også andre relevante oplysninger såsom adresser, telefonnumre, vurderinger, anmeldelser og mere.

Ved at give al nødvendig information på ét sted sparer Google Maps Extractor brugere tid ved at eliminere behovet for at søge efter mindre eller større detaljer andre steder. Denne bekvemmelighed strømliner arbejdsgange og øger produktiviteten, når man arbejder med stedbaserede data.

Med hensyn til brugervenlighed, nøjagtighed, omfattende rapporter og brugervenlige funktioner er det værd at overveje at investere i Google Maps Extractor for enkeltpersoner eller virksomheder, der ofte arbejder med geografiske data.

I vores næste afsnit vil vi udforske, hvordan automatisering af koordinatudtrækning med bot (opens in a new tab)s yderligere kan optimere processer og give effektive løsninger til at udtrække koordinater i stor skala.

Automatisering af Koordinatudtrækning med Bots

Overblik over Automatisering af Koordinatudtrækning

Mens udtrækning af koordinater manuelt fra Google Maps kan være håndterbart for et par steder, kan indsamling af koordinater i bulk hurtigt blive kedeligt og tidskrævende. Der er imidlertid bots tilgængelige, der kan automatisere processen, hvilket gør den mere effektiv og mindre arbejdsintensiv. Bots som Google Maps Scraper, Radius Finder, ZIP Code Finder, Coordinates to Address Converter og Address to ZIP Finder tilbyder effektive og overkommelige løsninger til at udtrække koordinater og relaterede data.

Fordele ved at Bruge Bots til Koordinatudtrækning

At bruge bots til koordinatudtrækning tilbyder flere fordele, der kan optimere forretningsprocesser og forbedre forskellige applikationer:

 1. Automatisering (opens in a new tab): Ved at udnytte bots, der er specifikt designet til koordinatudtrækning, kan du automatisere hele processen. Disse bots er programmeret til effektivt og nøjagtigt at skrabe data fra Google Maps eller andre kilder. Denne automatisering sparer værdifuld tid og ressourcer i forhold til manuelle udtrækningsmetoder.

 2. Bulkdataudtrækning: Bots muliggør udtrækning af koordinater i bulk i stedet for én placering ad gangen. Uanset om du har brug for koordinater til hundreder eller tusinder af steder, kan disse værktøjer håndtere store datasæt uden at gå på kompromis med nøjagtighed eller effektivitet.

 3. Direkte postmarkedsføringskampagner: At udtrække koordinater ved hjælp af bots er særligt nyttigt for virksomheder, der kører direkte postmarkedsføringskampagner. Med præcise bredde- og længdegradsoplysninger kan du målrette specifikke geografiske områder mere effektivt og sikre, at dine markedsføringsmaterialer når den tilsigtede målgruppe.

 4. Forbedret Dataanalyse (opens in a new tab): Automatiseret koordinatudtrækning giver dig mulighed for at indsamle omfattende stedbaserede data, der kan bruges til analyseformål. Ved at kombinere udtrukne koordinater med andre relevante oplysninger såsom adresser eller postnumre kan du opnå værdifulde indsigter i kundeadfærdsmønstre, markedsudvikling eller geografisk fordeling.

En bemærkelsesværdig bot-tjeneste, der er værd at overveje, er Botster. De tilbyder en række kraftfulde værktøjer, der er designet til at forenkle forskellige opgaver relateret til koordinatudtrækning og datamanipulation. Botster tilbyder bots som Google Maps Scraper, der automatiserer processen med at udtrække koordinater fra Google Maps i stor skala.

Inden man forpligter sig til et abonnementsplan, tilbyder Botster en gratis prøveperiode, der giver brugerne mulighed for at teste deres bots' evner førstehånds. Denne prøveperiode giver brugerne mulighed for at vurdere, om tjenesten opfylder deres specifikke behov, før de foretager nogen økonomisk forpligtelse.

Ved at udnytte automatiseringens kraft gennem bot-tjenester som Botsters Google Maps Scraper eller lignende tilbud på markedet kan virksomheder spare betydelig tid og kræfter samtidig med at de drager fordel af nøjagtige og omfattende koordinatudtrækningsmuligheder.

Konklusion

Betydningen af at Udtrække Google Maps Koordinater

Breddegrad, længdegrad og GPS-koordinater spiller vitale roller i vores daglige liv, især for hyppige brugere af Google Maps. Uanset om du planlægger en rejse, møder venner på et bestemt sted eller udfører markedsundersøgelser, kan nøjagtige koordinater gøre en betydelig forskel i din oplevelse. Google Maps forenkler processen med at få GPS-koordinater for specifikke steder, uanset om du bruger det på en mobil enhed eller computer.

For at udtrække koordinater fra Google Maps manuelt, placerer du typisk en nål på det ønskede sted og scroller ned for at finde bredde- og længdegradsværdierne. Når de er fundet, kan du kopiere dem og indsætte dem, hvor det er nødvendigt for præcis deling af placering eller andre formål.

Ud over manuelle udtrækningsmetoder er der flere værktøjer tilgængelige, der kan strømline processen endnu mere. For eksempel tilbyder Google Maps Extractor Chrome-udvidelsen en let anvendelig løsning til at opnå præcise bredde- og længdegradsoplysninger direkte fra din browser. Denne udvidelse kan installeres problemfrit enten fra Microsoft Edge Addons Store eller manuelt til Chrome.

Ved at bruge Google Maps Extractor Chrome-udvidelsen eller lignende værktøjer nævnt tidligere i denne blogpost, såsom Octoparse's Google Maps Scraper eller Outscraper's Google Maps Data Scraper-tjeneste, kan du automatisere udtrækningsprocessen og spare værdifuld tid. Disse værktøjer tilbyder brugervenlige funktioner, der henvender sig til både begyndere og avancerede brugere. Evnen til at udtrække koordinater effektivt er ikke kun nyttig for enkeltpersoner, men også gavnlig for virksomheder på tværs af forskellige brancher. Fra marketingkampagner, der sigter mod specifikke geografiske områder, til dataanalyse, der er afhængig af præcise stedbaserede oplysninger, er udtrækning af Google Maps-koordinater blevet en væsentlig del af mange arbejdsgange.

Det er værd at bemærke, at selvom disse værktøjer giver praktiske måder at udtrække koordinater fra Google Maps på, er det vigtigt at bruge dem ansvarligt og respektere servicevilkårene for enhver platform, du skraber data fra. Sørg for, at din brug overholder juridiske krav og respekterer privatlivsproblemer.